Welkom | Contact | Sitemap
Schaapspoort

Over De Schaapspoort

De Schaapspoort is een moderne kerk vol leven, dynamisch en verrassend anders. Op eigentijdse manieren willen wij de boodschap van Gods liefde overbrengen, o.a. door enthousiaste muziek. De diensten worden gekenmerkt door een woord dat praktisch toepasbaar is. Wij komen samen bij het 'Kulturhus' in Epe (Stationsstraat 25). Wij willen gastvrijheid uitstralen zodat een bezoek aan onze samenkomst voor een ieder werkelijk ‘een belevenis’ wordt.

Tijdens de dienst hebben we kinderopvang voor baby’s en kleuters. Voor kinderen op de basisschool is er een eigen programma onder leiding van ervaren kinderleiders.

We weten dat vriendschappen belangrijk zijn, daarom komen we doordeweeks ook bij elkaar in celgroepen (kringen)

Ons doel:

Ons doel is mensen in contact brengen met Jezus en met elkaar. Samen willen we het huis van God zijn, zoals Hij het bedoelt: een plek van liefde en acceptatie waar iedereen zich kan ontwikkelen en ontplooien. Zo komt het beste in ieders leven tevoorschijn en kunnen wij een verschil maken voor de wereld om ons heen.

We geloven dat Jezus is gekomen om ons een leven in overvloed te geven (Joh. 10:10). Het beste leven heeft God voor ons beschikbaar! Wij willen dat een ieder de ware betekenis van de genade van God leert kennen. Je mag jezelf zijn bij ons er is geen plaats voor veroordeling.


Er gebeurt van alles in en rond de kerk; kerk is veel meer dan zondagdiensten! Wij zijn laagdrempelig zodat je met welke achtergrond dan ook je snel thuis zult voelen. Er zijn door de weekse activiteiten voor iedereen! Onder andere hebben we verschillende trainingen en organiseren we regelmatig cursussen.


We hopen je gauw te ontmoeten,